Tancat per vacances…

    Ara farà sis mesos que vaig començar el blog Portfangós. La idea era recollir coses disperses que havia fet sobre la història del Delta -algunes publicades i altres no-, redactar-les en un estil més divulgatiu i compartir-les amb quatre amics i alguns centres educatius. La veritat és que no m’esperava per a res una acollida com la que ha tingut entre la gent de casa i també de fora, i us ho agraeixo de cor, però ara ha arribat l’hora de descansar una mica d’este tema i fer altres coses, no tot ha de ser Delta, que “tots los masses són dolents”. Segurament, si no passa res, al setembre mos tornarem a vore. Que tingueu un bon estiu.

Jordi Gilabert

2 thoughts on “Tancat per vacances…

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: