“Adellà del riu” ja ha arribat…

 

“Una nit d’estiu en un poble del delta de l’Ebre. Un envelat amb bombetes de colors. Les parelles, sufocades i rialleres, ballen un pasdoble, però, de cop, un agutzil puja a l’escenari i atura la festa: s’acaba de produir una rebel·lió militar. Tothom ha de marxar cap a casa. Saturní i Carme, que fa poc que són nuvis, es miren incrèduls; esperaven el dissabte amb deler. No entenen per què s’ha de suspendre el ball per una cosa que ha passat tan lluny. I és que en aquell moment no s’imaginen fins a quin punt allò que els acaben d’anunciar capgirarà les seres vides i les de tot el poble.

Així comença Adellà del riu, amb el rerefons d’una guerra que s’aproxima inexorable i que amenaça d’arrasar-ho tot, mentre les velles rancúnies, les enveges i els odis es desboquen”.

Esta és la sinopsi que apareix a la contraportada del llibre “Adellà del riu”, premi de novel·la de la Ribera d’Ebre 2018. El dia 28 d’agost es va fer la presentació oficial en un sopar literari a Vinebre, i el dia 20 de setembre es va presentar a Deltebre, el meu poble. Després, el dia 19 d’octubre, s’ha presentat a les Jornades de les Lletres Ebrenques d’Amposta.

Gràcies a tots per la bona acollida i l’interès que heu mostrat. Espero que us agrade, us emocione i us ajude a entendre millor el que va passar a la Guerra Civil.

Jordi Gilabert

 

2 thoughts on ““Adellà del riu” ja ha arribat…

Add yours

  1. Hola Jordi, moltes felicitats pel teu llibre, que a més a triomfat havent segut premiat. Estic conten personalment per que aparegui literatura sobre les nostres terres, i a continuar sent curiosos sobre el territori i el passat, que de vegades no està tan lluny.
    Tinc programades alarmes al calendari del mòbil de fa dies per no perdrem la presentació a la Biblioteca el dia 20!

    Salutacions i felicitats!

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Website Built with WordPress.com.

Up ↑

A %d bloguers els agrada això: